Vėjas vakarų pietvakarių naktį 49 ms dieną 813 ms per perkūniją kai kur gūsiai 15 ms. 12072021 UV indeksas 7.


Renginiai Klaipėdoje Kas Vyksta Pajuryje Miesto Zirafos

Orai Klaipėdoje dabar šiandienai pagal valandas.

Koks oras dabar klaipedoje. Orai Klaipėdoje šiandien išsami orų prognozė šiandien aktuali meteorologinė informacija Klaipėda Klaipėdos apskritis Lietuva. Dabar birželio 3 dieną Alanijoje giedra oro temperatūra 21 laipsnis. Orai Klaipėdoje ryte dieną vakare naktį - 20min.

Atmosferos slėgis Alanijoje yra 101 hPa. 14032020 koks yra mūsų ligoninėse tai galima važiuot tik numirti. Get the monthly weather forecast for Klaipėda Klaipėdos apskritis Lietuva including daily highlow historical averages to help you plan ahead.

Šiuo metu vėjo greitis yra 1 ms vėjo kryptis pietryčių santykinė oro drėgmė 79 dėl to išėję į lauką pajusite lyg dabar būtų 20 laipsnių šilumos. Orai Koksu šiandien rytoj ir savaitę. Naktį kai kur rūkas.

0000 - 0400 00 00 23. Orai šiuo metu ir prognozė pagal Norvegijos meteotarnybos duomenis. Taip Lietuvoje įsiveržia.

Orai Lietuvoje tiksli orų prognozė - DELFI. 07062020 Laikas Orailt Temperatūra Vėjas Slėgis Krituliai Drėgnumas. Temperatūra naktį 1015 dieną 2025 vakariniame šalies pakraštyje 1719 laipsnių šilumos.

Kažkada nedidelis kaimelis dabar gerokai išsiplėtė jame pridygo naujų namų poilsiaviečių. Rytoj 3 dienos 5 dienų Savaitės. Tačiau mūsų tikslas ne jie o Karklės paplūdimys.

Šiuo metu vėjo greitis yra 3 ms vėjo kryptis šiaurės rytų santykinė oro drėgmė 38 dėl to išėję į lauką pajusite lyg dabar būtų 27 laipsniai šilumos. 21062021 Orai Lietuvoje ir pasaulyje. 766 mmHg 402 inHg.

Orai ir meteorologinės sąlygos Lietuvoje Europoje pastaraisiais metais aktyvėja meridianiniai procesai kai oro pernaša vyksta iš šiaurės į pietus bei iš pietų į šiaurę. Ryto dienos vakaro nakties dabar ar rytojaus prognozes ir informaciją apie orus. Tiksli orų prognozė Klaipėdoje savaitei 10 dienų.

O gal kaip visada pusę paros reikėjo laukti ir vistiek niekas nieko konkretaus negalėjo pasakyt. Apačioje esančiame vaizde pateikiama informacija koks yra oras Lietuvoje dabar Aukštaitija. Orai Vilniuje orai Kaune orai Klaipėdoje orai Šiauliuose orai Alytuje orai Biržuose oarai.

Oro temperatūra drėgmė greitis ir vėjo kryptis krituliai. Nesistebiu kad šis vaikinas nedegė noru tam durdome pasilikti. Birželio 12-os naktį kai kur dieną daugelyje rajonų trumpi lietūs vietomis su perkūnija.

Tikslus ir išsamus orų prognozė Koksu. 03062021 Vėjas PPV 2 ms. Koks dabar oras Palangoje.

Atmosferos slėgis Klaipėdoje yra 101 hPa. Beveik pravažiavę visą gyvenvietę sukame dešinėn ir kiek matome net kelias automobilių stovėjimo aikšteles. Dabar liepos 3 dieną Klaipėdoje daugiausiai saulėta oro temperatūra 27 laipsniai.


Klaipėdoje Fiksuojamas Padidėjes Oro Uzterstumas Kietosiomis Dalelėmis Delfi