Vartotojas privalo saugoti dokumentus tokioje vietoje kad reikalui esant galima būtų jais greitai ir patogiai pasinaudoti. Gamintojas neatsako už nuostolius kurie.


Https Energysave Lt Wp Content Uploads 2017 10 Awh V5 Instrukcija Pdf

Kitas privalumas kuriuo pasižymi šie siurbliai montavimas yra greitas ir paprastas.

Oras oras montavimo instrukcija. CH-S09FTXTB2S-W CH-S12FTXTB2S-W CH-S18FTXTB2S-W CH-S24FTXTB2S-W Siekiant užtikrinti tinkamą įrenginio naudojimą atidžiai perskaitykite ir išsaugokite šią naudojimo instrukciją. Efektyvios veiklos temperatūra šildyme. Montavimo vietos parinkimas20 Elektros jungties reikalavimai21 Montavimas.

Šilumos siurbliai oras-oras yra praktiškas ir sumanus pasirinkimas tiek įrengiant naujus namus tiek renovuojant senus. 1 Montavimo instrukcija skirta tik kvalifikuotiems specialistams 1 Dokumentacijos saugojimo reikalavimai Montuotojas turi įteikti visus reikalingus dokumentus prietaiso vartotojui. Šilumos siurbliai oras-vanduo pasisavina atsinaujinančią energiją iš aplinkos ir perduoda ją į namų šildymo sistemą radiatorius grindų šildymą bei aprūpina namus karštu vandeniu.

Sieninis oro kondicionierius - šilumos siurblys. Oras-Oras GREE Šilumos siurbliai 182 - Oras-Oras 87 - Oras-Vanduo 85 - Termodinaminiai Oras-Vanduo 9 - Gruntas-Vanduo 10 - Karšto vandens ruošimui 8 Oro kondicionieriai 118 Mobilūs kondicionieriai 11 Rekuperatoriai 26 Centriniai dulkių siurbliai 4 Akcijos 48. Oras oras oras vanduo.

Šilumos siurbliai veikia oro energijos principu vienoje aplinkoje esantį orą perduodamas į. Nuo -25C iki 24C. Kitaip tąriant šio šilumos siurb.

Be to vasaros metus siurbliai oras-oras gali būti naudojami ir oru vėsinti kadangi gali veikti kaip kondicionierius. Efektyvios veiklos temperatūra šaldyme. Dėl netinkamos vietos ar blogai atliktų montavimo darbų gali nukentėti sistemos produktyvumas padidėti suvartojamų resursų kiekis.

Sienoje montuojama dušo sistema komplektuojama su antikalkine lietaus dušo galva Oras 272080 antikalkiniu rankiniu dušu Oras 532 dušo žarna 15 m sienine dušo jungtimi Oras 261998 bei alkūne Oras 231041 potinkiniu korpusu Oras 7138 ir dekoratyviniu dangteliu Oras 7188. Oras-Oras Oras-Vanduo pardavimasmontavimasprieziura Panevezys. Šie siurbliai yra efektyvūs pagamina daugiau šilumos energijos negu sunaudoja elektros energijos.

Prieš ištraukdami instrukciją iš pakuotės ir mesdami tiesiai per petį sužinokite kodėl ir kaip Oras montavimo ir naudojimo vadovas gali padidinti jūsų darbo greitį ir efektyvumą o taip pat ir klientų pasitenkinimą jūsų suteikiama paslauga. Buitinis HTW šilumos siurblys oras-oras ANTARCTIC efektyviai šildantis iki -25C. Find local retailer Material bank Faucet cleaning Virtual tour.

Šilumos siurblys orasoras SAMSUNG Nordic Triangle 100-112 kw vienfazis -25. Aeroterminis šilumos siurblys dar vadinamas Oras-vanduo tipo šilumos siurbliu kaip šilumos šaltinį naudoja lauko orą. HTW ANTARCTIC IX80SR32C-SION įrenginio ypatybės.

Šilumos siurbliai oras-oras tai jau daugelį metų nemažėjančio populiarumo įrenginiai kurie visiškai aptarnauja žmonių poreikius įvairaus tipo patalpose tiek vasarą tiek žiemą. NAUDOJIMO INSTRUKCIJA Oras-oras tipo šilumos siurblys Sieninis ICY II serijos oro kondicionierius MODELIAI. 28092016 Oras-oras šilumos siurbliai gali būti įrengiami užsakovui patogioje vietoje tačiau pravartu atsižvelgti į gamintojo rekomendacijas siekiant užtikrinti efektyvų siurblio veikimą.

Nuo -15C iki 52C. Vienas svarbiausių šių siurblių privalumų yra ekonomiškas ir efektyvus patalpų šildymas o taip pat ir šaldymas oro valymas. Daikin Stylish FTXA20AW RXA20A.

Tokių siurblių veikimo principas sąlyginai paprastas - šiluma gaunama iš aplinkos oro kuris perduodamas į vidinį šilumos siurblio bloką o tuomet jis. 2 talking about this. Rekomenduojama mažmeninė kaina su PVM.

Newsletter subscription Services Apps.


Oras Oras Silumos Siurblių Veikimo Principas Youtube